Sesam Street 323b, 4010, Norway

We’re open Monday – Friday, 8 a.m. – 7:30 p.m. EST

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et webdesign?

Det er svært at svare på uden at vide den konkrete opgaves omfang. Det kommer både an på opsætningen, om det skal være et website eller en webshop og hvor meget grafik og tekstbeskrivelse, vi skal lave for dig. Send os en mail om din opgave, så regner vi lidt på det.

Hvor lang tid tager det at få lavet et webdesign hos jer?

Det kommer igen lidt an på den konkrete opgave. Et enkelt website med landingpages kan tage en uges tid, hvorimod et helt unikt webshop design med produktbeskrivelser og meget mere kan tage et par uger at få op og køre.

Laver i også logo for andre firmaer?

Ja! Vi laver gerne dit logo for dig. Det tager en dag til to dage at lave ud fra dit ønske og dit brand.

Kan jeg få hjælp til at skrive produktbeskrivelser?

Ja! Vi kan også skrive produktbeskrivelser, hvis du har brug for hjælp til det – eller blot ønsker at bruge din tid på noget andet. Vi kan også sagtens hjælpe med det selvom du ikke har fået lavet en side hos os.

Hvad sker der så, når jeg har sagt ja tak til et tilbud hos jer?

Når vi først har afgivet dig et tilbud, og du siger ja, så går vi i gang med opgaven. Du kan vælge at betale løbende, hvis det er en omfattende opgave, men du kan også vælge at betale, når vi er færdige og leverer dig produktet. Det er helt op til dig.

Send os en e-mail
Denne hjemmeside er under opbygning, og kontaktformularen er derfor ikke opsat endnu, hvorfor der ikke vil blive besvaret på henvendelser endnu. Vend tilbage senere.